fbpx

Kosteloos intakegesprek

Persoonlijke aandacht

Zowel fysiek als online

Uit je burn-out met behulp van mijn werk als coach in Oldenzaal

Als je een burn-out hebt, help ik je graag als coach in mijn praktijk in Oldenzaal, provincie Overijssel. Ontdek mijn persoonlijke werkwijze en krijg inzichten in je eigen gedrag, behoeften en energieniveau, zodat je niet alleen herstelt van je burn-out, maar het ook voorkomt in de toekomst.

Wil je weten wat ik voor jou zou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op, dan plannen we een gratis intakegesprek.

Ondersteuning in je burn-out met mijn unieke werkwijze als coach in Oldenzaal, Overijssel

Als je een burn-out hebt, dan voel je je uitgeput. Je kan prikkelbaar zijn, onrustig en concentreren gaat lastig. In mijn werk bij BeeBlij ondersteun ik je als coach om te herstellen van je burn-out en leer je tijdens een-op-eensessies in Oldenzaal, in Overijssel, om je gedrag en handelen te veranderen. Zo voorkom je een burn-out ook in de toekomst en ga je weer vol energie in het leven staan. Als je het burn-out-coachtraject bij mijn praktijk ingaat, leer je om je energie te verdelen over de dag en prioriteiten te stellen. In plaats van je continue te bewijzen en aan te passen aan anderen, leer je jezelf op de eerste plaats te zetten en om op tijd rust te pakken. Na het afronden van de trainingen, heb je inzichten in jezelf verkregen en heb je een nieuw gevoel van rust, eigenwaarde en zelfvertrouwen. Voor een nieuwe jij na je burn-out, kom je daarom langs bij mij als coach in Oldenzaal, provincieOverijssel!

Mijn missie is om sensitieve mensen die uit balans zijn weer in hun kracht te zetten!

Een eerste kennismaking inplannen

Voor ondersteuning in je burn-out door mijn werk als coach, maak je eerst een afspraak online of in mijn praktijk in Oldenzaal, inOverijssel. Als dat gesprek voor ons allebei goed voelt, starten we met de sessies. Voor vragen of advies neem je contact met me op. Ik ben telefonisch bereikbaar via 06-302 64 614 of door een e-mail te sturen naar femkebodde@beeblij.nl.

Femke Bodde - BeeBlij

Wil je een leven vol rust en zelfvertrouwen creëren?

Neem contact met me op voor een vrijblijvend intakegesprek.