fbpx

Kosteloos intakegesprek

Persoonlijke aandacht

Zowel fysiek als online

Burn-out coachtraject in Twente

Voor hulp bij je burn-out kun je terecht bij mijn coachtraject in Twente, Overijssel. Ik help je inzicht te verkrijgen in je eigen gedrag en handelen, zodat je écht stappen zet voor de toekomst. Zo herstel je niet alleen van je burn-out, maar voorkom je ook verdere overspanningsklachten in de toekomst. Ga de uitdaging aan met je zelf en kom na je burn-out weer dichter bij je gevoel en ontdek mijn coachtraject op een prachtige locatie in Oldenzaal in Twente (Overijssel).

Wil je weten wat ik voor jou zou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op, dan plannen we een gratis intakegesprek.

Uit je burn-out met mijn coachtraject in Twente, Overijssel

Tijdens mijn coachtraject kom je bij mij langs in Twente (Overijssel) of ontmoeten we elkaar online en help ik je in een-op-eensessies met je burn-out. Je krijgt inzicht in je gedrag en leert om te gaan met perfectionisme, het uit handen geven van controle en hoogsensitiviteit. Zo ervaar je meer innerlijke rust en leer je jezelf op de eerste plaats te zetten en goed voor jezelf te zorgen. Mijn training- en coaching is daarom ingericht op jouw persoonlijke groei, zodat je met meer zelfvertrouwen en eigenwaarde in het leven staat.

Mijn missie is om sensitieve mensen die uit balans zijn weer in hun kracht te zetten!

Neem contact met me op voor een eerste kennismakingsgesprek

Vul mijn contactformulier in om een eerste intakegesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek op mijn locatie in Oldenzaal in Twente (Overijssel) ontdekken we of mijn werkwijze iets voor jou is en starten we, mits het voor beide goed voelt, het coachtraject om jou te ondersteunen in je burn-out. Voor meer informatie over mijn coachingpakket ben ik telefonisch te bereiken via 06-302 64 614 of per e-mail via femkebodde@beeblij.nl.

Femke Bodde - BeeBlij

Wil je een leven vol rust en zelfvertrouwen creëren?

Neem contact met me op voor een vrijblijvend intakegesprek.