fbpx

Kosteloos intakegesprek

Persoonlijke aandacht

Zowel fysiek als online

Coach voor persoonlijke groei in Twente

Maak kennis met mijn unieke werkwijze als coach in persoonlijke groei in mijn praktijk in Twente (Overijssel). Vind je het moeilijk om de controle uit handen te geven? Ben je perfectionistisch? Wil je graag gezien worden zoals je echt bent? Tijdens mijn een-op-eensessies leer je voor jezelf op te komen en krijg je inzicht in je eigen gedrag en handelen. Door mijn werkwijze als coach in persoonlijke groei, leer je omgaan met je eigen valkuilen en krijg je meer innerlijke rust na verschillende trainingen online of op locatie in Twente, Overijssel.

Wil je weten wat ik voor jou zou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op, dan plannen we een gratis intakegesprek.

Mijn werkwijze als coach voor persoonlijke groei in Twente (Overijssel)

Als coach in persoonlijke groei maak ik eerst kennis met je in een vrijblijvend kennismakingsgesprek in mijn praktijk in Twente, Overijssel, of online. Als dit goed voelt voor je en ik zie dat ik je kan helpen, plannen we vervolg sessies in. Tijdens deze sessies help ik je omgaan met je hooggevoeligheid en het verdelen van je energie over de dag. Je krijgt inzicht in wat er energie oplevert en wat energie vreet, waardoor je positiever en met meer rust in het leven leert staan. Daarnaast help ik je door je inzicht te geven in jouw persoonlijkheid met zelfacceptatie en vergroot ik je zelfvertrouwen en eigenwaarde. Zo leer je dat genoeg soms voldoende is en help ik je om de lat minder hoog te leggen en om jezelf op de eerste plaats te zetten!

Mijn missie is om sensitieve mensen die uit balans zijn weer in hun kracht te zetten!

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wil je ook kennis maken met mij als coach in persoonlijke groei in Twente (Overijssel). Kom dan langs bij BeeBlij of plan een online sessie in via mijn contactformulier. Voor vragen of advies neem je contact met me op. Dit kan telefonisch via 06-302 64 614 of per e-mail via femkebodde@beeblij.nl.

Femke Bodde - BeeBlij

Wil je een leven vol rust en zelfvertrouwen creëren?

Neem contact met me op voor een vrijblijvend intakegesprek.