fbpx

Kosteloos intakegesprek

Persoonlijke aandacht

Zowel fysiek als online

Coach voor zelfacceptatie in Oldenzaal

Als coach help ik je in zelfacceptatie op een prachtige locatie in Oldenzaal, in de provincie Overijssel. Heb je weinig zelfvertrouwen? Ben je altijd voor andere mensen bezig? Heb je het gevoel dat je vaak niet gezien wordt? In individuele sessies in Oldenzaal (Overijssel) ga ik aan de slag als coach en help ik aan de hand van mijn unieke methode in coaching in zelfacceptatie. Je leert je eigen gedrag, kracht en handelen kennen, zodat je aan de slag gaat met je zelfbeeld en meer zelfvertrouwen en eigenwaarde opdoet.

Wil je weten wat ik voor jou zou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op, dan plannen we een gratis intakegesprek.

Ontdek mijn unieke werkwijze als coach voor zelfacceptatie in Oldenzaal

Voordat we starten met de coaching in zelfacceptatie op mijn locatie in Oldenzaal (in Overijssel) plannen we eerst een kennismakingsgesprek in, zodat jij mijn unieke werkwijze als zelfacceptatiecoach ontdekt. Zo voel je voorafgaand aan de sessies of dit goed voor je werkt en kan ik bekijken of mijn werkwijze jou verder gaat helpen. Als dit voor ons beide goed voelt, starten we vervolgens met de individuele sessies. Je volgt de coaching in zelfacceptatie in online sessies of in mijn praktijk in Overijssel. Je doet thuis of in mijn praktijk in Oldenzaal oefeningen die ik je meegeef. Deze tools gaan je helpen in je dagelijks leven.

Mijn missie is om sensitieve mensen die uit balans zijn weer in hun kracht te zetten!

Bezoek mij als zelfacceptatiecoach op een prachtige locatie in Oldenzaal

Tijdens mijn training in zelfacceptie online of in Oldenzaal (Overijssel) leer je jezelf op de eerste plaats zetten en goed voor jezelf te zorgen, zodat je je niet meer wegcijfert voor anderen of altijd maar perfectie blijft nastreven. Ook help ik je in mijn coachtraject met burn-outklachten of andere fysieke kwaaltjes die te herleiden zijn naar jouw gedrag en gevoelens van disbalans. Naast mijn werk als coach in zelfacceptatie, help ik je in de sessies in Oldenzaal (Overijssel) ook omgaan met je hooggevoeligheid en krijg je inzichten in jouw gedrag en eigenwaarde. Als zelfacceptatiecoach weet ik daarom jouw innerlijke wereld weer in balans te brengen en help ik je aan een nieuw gevoel van zelfvertrouwen, eigenwaarde en zelfacceptatie door mijn unieke en persoonlijke methoden in coaching in Oldenzaal (Overijssel).

Neem contact met me op voor een eerste kennismakingsgesprek

Heb je interesse in mijn werk als coach in zelfacceptatie in Oldenzaal (Overijssel)? Vul dan mijn contactformulier in en maak een afspraak bij BeeBlij voor een vrijblijvend intakegesprek. Voor vragen of meer informatie over mij als zelfacceptatiecoach of mijn andere workshops, zoals mijn danscursus voor vrouwen in Oldenzaal, neem je contact met me op. Ik ben telefonisch te bereiken via 06-302 64 614 of je per e-mail via femkebodde@beeblij.nl.

Femke Bodde - BeeBlij

Wil je een leven vol rust en zelfvertrouwen creëren?

Neem contact met me op voor een vrijblijvend intakegesprek.