fbpx

Kosteloos intakegesprek

Persoonlijke aandacht

Zowel fysiek als online

Coaching voor hooggevoeligheid in Overijssel

Leer met mijn coaching om te gaan met je hooggevoeligheid bij mijn praktijk in Oldenzaal (Overijssel). Komen prikkels bij jou ook harder binnen? Voel je het humeur van een ander altijd precies aan? Raak je weleens overprikkeld? Tijdens de individuele sessies bij BeeBlij in Overijssel leer ik je als coach hoe kan werken aan je hooggevoeligheid. Daardoor ontdek je wat je energie geeft en wat energie vreet, zodat je met meer energie in het leven staat.

Wil je weten wat ik voor jou zou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op, dan plannen we een gratis intakegesprek.

Ontdek mijn coaching op maat voor hooggevoeligheid in Overijssel

Als je ervoor kiest om met mijn coaching voor hooggevoeligheid aan de slag te gaan in mijn praktijk in Overijssel, dan plannen we eerst een gesprek in om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Zo weet je zeker dat het traject goed voor je voelt en kan ik als coach in Overijssel een inschatting maken hoe ik je het beste kan helpen met je hooggevoeligheid. Vervolgens starten we een traject op maat waarin je zowel online als fysiek met mij jouw gedrag, patronen en gevoel van eigenwaarde en zelfacceptatie onder de loep neemt. Ik reik je vervolgens tools aan die je in de toekomst inzet om beter om te gaan met jouw hooggevoeligheid.

Mijn missie is om sensitieve mensen die uit balans zijn weer in hun kracht te zetten!

Kom langs voor een intakegesprek met mij als coach voor hooggevoeligheid in Overijssel

Neem contact met me op voor meer informatie over mij en de coaching voor hooggevoeligheid in Overijssel. Je bent welkom voor een vrijblijvend intakegesprek in mijn praktijk in Oldenzaal (Overijssel). Je kan mij telefonisch bereiken via 06-302 64 614 of per e-mail via femkebodde@beeblij.nl als je interesse hebt in een coach in omgeving Overijssel die je helpt bij je hooggevoeligheid.

Femke Bodde - BeeBlij

Wil je een leven vol rust en zelfvertrouwen creëren?

Neem contact met me op voor een vrijblijvend intakegesprek.