fbpx

Kosteloos intakegesprek

Persoonlijke aandacht

Zowel fysiek als online

Volg een cursus voor hooggevoeligheid in Twente

Een cursus hooggevoeligheid bij BeeBlij in Oldenzaal, Twente, leert je hoe je jezelf terug in je kracht kunt zetten. Daarbij zijn begrippen zoals bewustwording en zelfacceptatie uiterst belangrijk. Tijdens mijn sessies over hoe je kan omgaan met hoogsensitiviteit ga ik als coach intuïtief te werk in mijn praktijk in Overijssel.

Wil je weten wat ik voor jou zou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op, dan plannen we een gratis intakegesprek.

Een cursus hooggevoeligheid in Twente inspireert en motiveert jou

Dankzij de cursus over hoe je omgaat met hooggevoeligheid in Twente leer je hoe je gedachten loslaat, zodat je opnieuw innerlijke rust vindt. Ik help jou om inzicht te krijgen in je eigen gedrag, zodat je leert jezelf te accepteren. Als coach in omgeving Overijssel motiveer en stimuleer ik jou om anders in het leven te staan waardoor je gemakkelijker kan omgaan met jouw hoogsensitiviteit. Mijn werkwijze is voor iedereen uniek. Afhankelijk van jouw werkpunten zorg ik voor een training op maat. Toch begin ik graag met een intakegesprek waarbij we bespreken wat jou kan helpen en of ik daar de juiste persoon voor ben. Als het voor ons beiden goed voelt, kunnen we verdergaan met mijn cursus voor hooggevoeligheid in mijn praktijk in Twente.

Mijn missie is om sensitieve mensen die uit balans zijn weer in hun kracht te zetten!

Kies mij als coach in Overijssel om je te helpen met jouw hoogsensitiviteit

Als je interesse hebt in een cursus hooggevoeligheid bij BeeBlij in Oldenzaal, Twente, maak ik graag tijd voor jou. Neem nu contact op met mij en samen bekijken we wat jou kan helpen. Je kan mij bereiken door te bellen naar 06-302 64 614 of te e-mailen naar femkebodde@beeblij.nl. Als je vragen hebt over hoe ik als coach uit Overijssel te werk ga tijdens een cursus hoogsensitiviteit, vul je het contactformulier in.  

Femke Bodde - BeeBlij

Wil je een leven vol rust en zelfvertrouwen creëren?

Neem contact met me op voor een vrijblijvend intakegesprek.