fbpx

Kosteloos intakegesprek

Persoonlijke aandacht

Zowel fysiek als online

Energiegeverstraining in Overijssel

Leer je energie beter verdelen over de dag met mijn energiegeverstraining en energienemerstraining in Oldenzaal, Overijssel. Voel je je vaak overprikkeld of overweldigd door alles wat je voor je gevoel moet doen op een dag? Ben je vaak moe en zoek je naar meer rust in je dagelijks leven? Dan is het tijd om eens goed naar jezelf te kijken en je gedrag te veranderen. In mijn praktijk BeeBlij in Overijssel volg je een energiegeverstraining en energienemerstraining en ga je de uitdaging met jezelf aan voor meer rust en energie.

Wil je weten wat ik voor jou zou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op, dan plannen we een gratis intakegesprek.

Een energiegeverstraining en energienemerstraining volgen in Overijssel

In mijn praktijk leer ik je, als HSP-coach, kritisch kijken naar jezelf, je eigen gedrag en behoeften. Tijdens mijn energiegeverstraining en energienemerstraining in Oldenzaal, gelegen in Overijssel, krijg je inzichten in wat je energie oplevert en wat je energie kost. Zo leer je je energie beter te verdelen gedurende de dag en weet je welke situaties, personen en gedachten je moet vermijden om met meer rust in het leven te staan. Ik leer je ‘nee ‘zeggen tegen anderen en help je om te gaan met perfectionisme en het gevoel dat je van alles moet doen. Zo leer je jezelf te accepteren en vergroot je je eigenwaarde, zodat je met meer rust en zelfvertrouwen in het leven staat.

Mijn missie is om sensitieve mensen die uit balans zijn weer in hun kracht te zetten!

Vraag een kosteloos intakegesprek aan

Wil je ook meer rust ervaren gedurende de dag? Vraag dan een vrijblijvend intakegesprek aan via mijn contactformulier en dan kijken we samen of mijn coachingpakket iets voor jou is. Ik ben telefonisch te bereiken via 06-302 64 614 of per e-mail via femkebodde@beeblij.nl.

Femke Bodde - BeeBlij

Wil je een leven vol rust en zelfvertrouwen creëren?

Neem contact met me op voor een vrijblijvend intakegesprek.