fbpx

Kosteloos intakegesprek

Persoonlijke aandacht

Zowel fysiek als online

HSP-coach in Twente

Ontdek mijn unieke en persoonlijke werkwijze als HSP-coach in Oldenzaal, in Twente. In mijn praktijk leer ik hooggevoelige personen goed voor zichzelf te zorgen en inzicht te krijgen in hun behoeften en gedrag, zodat ze met meer zelfvertrouwen en eigenwaarde in het leven leren staan. Ben jij een HSP-persoon en ben je bereid om actief met jezelf aan de slag te gaan? Ontdek dan mijn werk als HSP-coach op een prachtige locatie in Twente.

Wil je weten wat ik voor jou zou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op, dan plannen we een gratis intakegesprek.

Kom weer in balans door mijn werk als HSP-coach in Twente

Als HSP-persoon ervaar je prikkels intenser en komt er meer informatie bij je binnen dan bij de gemiddelde mens. In mijn praktijk leer je kritisch te kijken naar wat je energie geeft en wat energie vreet en leer je beter je grenzen aan te geven, ruimte in te nemen voor jezelf en meer rust te creëren in je dagelijks leven. Zo voorkom je dat je overprikkeld raakt en ga je met meer zelfvertrouwen en eigenwaarde door het leven. In mijn werk als HSP-coach ga ik in een-op-eensessies in Oldenzaal – gelegen in Twente – met je aan de slag in trainingen op maat en geef ik je tools waar je de rest van je leven plezier van hebt!

Mijn missie is om sensitieve mensen die uit balans zijn weer in hun kracht te zetten!

- Femke Bodde

Vraag een kosteloos intakegesprek aan

Ben je benieuwd naar mijn werk bij BeeBlij en wil je ook met jezelf aan de slag gaan? Neem dan contact met me op om een kosteloos intakegesprek in te plannen. Ik ben telefonisch te bereiken via 06-302 64 614 of per e-mail via femkebodde@beeblij.nl.

Femke Bodde - BeeBlij