fbpx

Kosteloos intakegesprek

Persoonlijke aandacht

Zowel fysiek als online

HSP-coach in Twente

Ontdek mijn unieke en persoonlijke werkwijze als HSP-coach in Oldenzaal, in Twente. In mijn praktijk leer ik hooggevoelige personen goed voor zichzelf te zorgen en inzicht te krijgen in hun behoeften en gedrag, zodat ze met meer zelfvertrouwen en eigenwaarde in het leven leren staan. Ben jij een HSP-persoon en ben je bereid om actief met jezelf aan de slag te gaan tijdens een HSP-training in omgeving Overijssel? Ontdek dan mijn werk als HSP-coach op een prachtige locatie in Twente.

Wil je weten wat ik voor jou zou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op, dan plannen we een gratis intakegesprek.

Kom weer in balans door mijn werk als HSP-coach in Twente

Woon je in Overijssel en heb je interesse om een HSP-training te volgen? Als HSP-persoon ervaar je prikkels intenser en komt er meer informatie bij je binnen dan bij de gemiddelde mens. In mijn praktijk leer je kritisch te kijken naar wat je energie geeft en wat energie vreet en leer je beter je grenzen aan te geven, ruimte in te nemen voor jezelf en meer rust te creëren in je dagelijks leven. Zo voorkom je dat je overprikkeld raakt en ga je met meer zelfvertrouwen en eigenwaarde door het leven. In mijn werk als HSP-coach ga ik tijdens een-op-eensessies in Twente, gelegen in Overijssel, met je aan de slag met een HSP-training op maat. Ik reik je tools aan waar je de rest van je leven plezier aan hebt!

Mijn missie is om sensitieve mensen die uit balans zijn weer in hun kracht te zetten!

Vraag een kosteloos intakegesprek aan voor een HSP-training in omgeving Overijssel

Ben je benieuwd naar mijn werk als HSP-coach bij BeeBlij in Oldenzaal, Twente en wil je ook met jezelf aan de slag gaan? Neem dan contact met me op om een kosteloos intakegesprek in te plannen voor een HSP-training in omgeving Overijssel. Ik ben telefonisch te bereiken via 06-302 64 614 of per e-mail via femkebodde@beeblij.nl.

Femke Bodde - BeeBlij

Wil je een leven vol rust en zelfvertrouwen creëren?

Neem contact met me op voor een vrijblijvend intakegesprek.