fbpx

Leef je droom!

Wat vind jij echt leuk om te doen? Waar word jij blij en gelukkig van? Droom jij graag over hoe jouw leven eruit ziet?

Iedereen heeft wel dromen. Iedereen zit wel eens te dromen over een ander leven. Iedereen bedenkt zich wel eens dingen die je zou doen als je de loterij zou winnen. Maar ja, hoe groot is de kans dat je ooit de loterij wint?

Als kind is alles mogelijk. Maar hoe ouder je wordt, hoe minder dromen je krijgt. Veel van je dromen verdwijnen naar de achtergrond. Tegen de tijd dat je volwassen bent lijken dromen niet meer te bestaan. Geloof je er niet meer in dat alles mogelijk is.

Durf jij nog te dromen? Durf jij te kiezen voor jouw droomleven in plaats van jouw leven te dromen? Er echt volledig voor te gaan?

Nu denk je misschien: “Hoe dan? Voor mijn droomleven heb ik héél veel geld nodig. Het gaat me nooit lukken mijn dromen te realiseren. Ik heb niet de juiste opleiding. Wat ik wil dat kan echt niet”. Of wat voor beperkende gedachten je ook hebt.

Weet jij wel hoe jouw ideale droomleven eruitziet?
Wat zou je het allerliefste doen?
Hoe zou je je voelen?
Wat wil je bereiken?

Het draait in je leven niet om de dingen die je hebt, maar om de ervaringen die je op doet. De herinneringen die je maakt. De dingen die je deelt met anderen.

Om je droom te kunnen leven is het handig om te weten hoe jouw droom er uitziet. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je heel goed weet hoe jouw droomleven eruit ziet en dat het niet lukt om de eerste stappen te zetten. Een droom realiseren is niet van de een op de andere dag; het is een proces.

Mijn droom....

Al jarenlang droom ik van een plekje voor mezelf. Alleen de gedachte al, daar word ik zo blij van! Heerlijk in mijn eigen energie, doen en laten waar ik zelf zin in heb, alleen maar voor mezelf hoeven zorgen, lezen, muziek luisteren, wandelen, alleen maar mijn eigen troep op hoeven ruimen, opladen en gewoon dat doen waar ik op dat moment zin in heb. Ongestoord mijn ding kunnen doen.  Maar ja, zegt mijn mind: dat kan niet, je hebt een gezin, een man, zo hoort het niet te zijn, wat zullen andere mensen daar wel niet van vinden, hoe moet ik dat betalen, enz..

En jarenlang heb ik naar deze stem geluisterd, terwijl mijn verlangen bij tijd en wijle zich even liet zien. Ook al serieus naar plekken gekeken en telkens was er wel een reden om niet door te pakken.

En dan dient er zich in mij een crisis aan. Een heftige crisis. Mijn verlangen klopt zo hard op mijn deurtje dat ik er niet meer omheen kan. Mijn mind doet nog heel hard zijn best om er tegenin te gaan, maar deze keer wint mijn innerlijke wijsheid het van mijn mind. Ik ben er klaar voor om dit aan te gaan, met alle weerstand die ik vanuit mijn omgeving zal krijgen. En dat ging zeker niet zonder tranen……

En dan gaat het ineens heel snel. Het universum werkt mee. Alle signalen wijzen erop dat het de bedoeling is en afgelopen juni heb ik mijn plekje gerealiseerd. Hoe gaaf is dat!!

DSC06063!!

Het is dus echt mogelijk om jouw dromen te realiseren. Sterker nog, het is de bedoeling. Simpelweg omdat jij daar een gelukkig mens van wordt! 

Durf jij je hart te volgen? Durf jij te kiezen voor jezelf? Durf jij te kiezen voor je verlangens en dromen? En wat zijn die verlangens en dromen dan? En wat houd je tegen?

Deze workshop dag ‘Leef je droom” kan je helpen antwoorden op deze vragen te krijgen en om de eerste stappen te zetten om je droom te verwezenlijken.

HOE ZIET DEZE DAG ERUIT?

In een prachtige groep met vrouwen op een eveneens prachtige locatie gaan we verbinding maken met jouw binnenwereld. Je gaat kennismaken met je droom middels verschillende oefeningen.

Visualisatie, dansen, met je aandacht naar binnen, ruimte om te delen in een veilige setting. Zomaar een paar ingrediënten die zeker aan bod gaan komen.

Daarnaast krijg je ook zicht op wat voor jou de eerste stappen zullen zijn om deze droom te realiseren en echt alles is mogelijk!

Voel jij een een Ja, dat wil ik? Meld je dan nu aan!

Kosten: € 97,-

PRAKTISCHE INFO

Datum: zaterdag 15 januari

Locatie: Sacha Kripa in Rossum, Tramweg 11

Tijdstip: 10.00 – 17.00 (het kan iets uitlopen)

Inloop van 9.30 uur

Zelf meenemen:

  • eigen lunch
  • pen en papier

Voor thee wordt gezorgd!