fbpx

Recensies

Ik kwam bij Femke toen ik er even helemaal doorheen zat. Alleen al het bespreken van mijn verhaal in de liefdevolle setting van Femke brengt al een stuk ruimte. Erkenning, herkenning en inzichten geven, Femke weet intuïtief wat nodig is en ik kwam elke keer een stukje lichter thuis. Ik weet nu dat ik veel meer naar mijn gevoel kan en mag luisteren en voel me veel krachtiger, heb belangrijke inzichten gekregen en veel meer rust. Femke dankjewel, de sessies met jou waren een warm bad en hebben me ontzettend geholpen!  

Al heel lang weet ik als 67 jarige man dat ik hoogsensitief ben. Na het zien van een webinar van Femke ging er een wereld voor mij open. Femke heeft mij veel inzichten gegeven en tools aangereikt om met mijn gave om te gaan. Een mens is nooit te oud om te leren. Femke super bedankt , jij helpt mensen echt verder.

Persoonlijk, meelevend, confronterend, met humor en met respect voor mijn verhaal. Zo heb ik de gesprekken en oefeningen met Femke ervaren. Ze heeft mij geholpen mijn pijnpunt aan te pakken, waardoor alles meer lucht en ruimte heeft gekregen. Het was intensief en emotioneel en tegelijkertijd bevrijdend. Bedankt Femke!

Ik wil beginnen met het aanraden van de coaching sessies bij Beeblij!

Voor mij persoonlijk kwam dit precies op het juiste moment in mijn leven. Klaar om met de juiste handvaten meer balans in mijn leven te vinden, zowel privé als binnen mijn werk. Femke heeft me bewust gemaakt van het kind mechanisme, dit was een echte eyeopener! Femke werkt op maat en vanuit haar intuïtie wat maakt dat de sessies persoonlijk en doelgericht zijn. Daarnaast gebruikt Femke verschillende oefeningen die je gevoel beeldend maken en dus beter zijn te begrijpen voor jezelf.Gun jezelf deze persoonlijke ontwikkeling bij Beeblij!   

Ik heb een coachingstraject gevolgd bij Femke. Femke is heel hartelijk, duidelijk en soms confronterend. Het mooie van Femke is dat ze zich heel erg richt op wat je op dat moment nodig hebt. Geen standaard traject dus, maar echt op maat. Femke heeft me echt heel goed geholpen en ik raad haar bij iedereen aan!

Femke help je om weer positief in het leven te staan , een positieve mindset aan te nemen . Denken en voelen weer in evenwicht te brengen . De regie over het denken in je hoofd weer in eigen handen te krijgen. Een stuk bewustwording van het leven in het nu.

Dikke knuffel voor jou Femke

Femke heeft mij super gecoacht! Ze heeft me er bewust van gemaakt dat ik zelf ook belangrijk ben en dat ik voor mezelf mag kiezen… Dat heeft mij veel rust en kracht gegeven.

Femke… super bedankt! 

Een super fijn coachingstraject wat mij meer rust, overzichtelijkheid en acceptatie heeft gebracht! Femke is een open persoon waar ik veel fijne gesprekken mee heb kunnen voeren. Door de oefeningen ben ik bewuster met mijzelf aan de slag gegaan! Om meer tot je gevoel te komen, raad ik het eenieder aan!

Ik heb heel erg veel gehad aan de coaching ‘sessies’ van Femke.

Ze luistert heel erg goed en weet ook goed dit om te zetten naar oefeningen.

Ze leert je vooral om weer naar jezelf te luisteren. Wat fijn !

Echt een aanrader dus als je om wat voor reden dan ook vastloopt, of niet verder komt. 

Vorig jaar een traject bij BeeBlij gevolgd. Heb Femke als een enthousiaste positieve coach ervaren. Iemand die snapt waar je pijnpunten zitten en weet wat ze daarmee moet. Elke sessie was ik een inzicht rijker en ging ik met een goed gevoel naar huis. Heel fijn Femke, dankjewel.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?
Je kan me bellen op 06-302 64 614 of stuur een mail naar femkelossbroek@beeblij.nl of via het contactformulier.