fbpx

Kosteloos intakegesprek

Persoonlijke aandacht

Zowel fysiek als online

Training voor hooggevoeligheid in Oldenzaal

Voor een training om te leren omgaan met hooggevoeligheid kom je langs bij mijn praktijk in Oldenzaal, Twente. Op mijn prachtige locatie leer ik je in individuele sessies wat je moet doen als je overprikkeld bent, hoe je om moet gaan met energievreters en hoe je negatieve gedachten omzet naar positiviteit. Na een aantal sessies heb je een nieuw gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Wil je weten wat ik voor jou zou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op, dan plannen we een gratis intakegesprek.

Volg een individuele training voor hooggevoeligheid bij mijn praktijk in Oldenzaal

Tijdens mijn training en coaching voor hooggevoeligheid in Oldenzaal, Twente, leer je weer om in contact te komen met je gevoelens. Je ontdekt bij BeeBlij wat je energie brengt en wat energie slurpt en hoe je je energie over de dag verdeelt. Daarnaast leer ik je hoe je je eigen grenzen aanvoelt en hoe je dit uitspreekt naar je omgeving. Ook doe je meer zelfvertrouwen op en ervaar je hoe het is om in je eigen kracht te staan. Deze tools gebruik je de rest van je leven en brengen je meer rust. Plan een eerste kennismakingsgesprek in en ontdek mijn unieke methode in HSP-coaching! Mijn training is de perfecte oplossing voor iedereen die kampt met hooggevoeligheid in omgeving Twente.

Mijn missie is om sensitieve mensen die uit balans zijn weer in hun kracht te zetten!

Neem contact met me op voor een eerste kennismaking

Wil je ook in training bij mijn praktijk in Oldenzaal, Twente, om beter te leren omgaan met jouw hooggevoeligheid? Maak dan een afspraak voor een eerste intake. Dan kijken we of het goed voelt en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op via 06-302 64 614 of per e-mail via femkebodde@beeblij.nl.

Femke Bodde - BeeBlij

Wil je een leven vol rust en zelfvertrouwen creëren?

Neem contact met me op voor een vrijblijvend intakegesprek.