fbpx

Kosteloos intakegesprek

Persoonlijke aandacht

Zowel fysiek als online

Training leven vol energie

Volg mijn individuele training leven vol energie en leer beter je grenzen aangeven en rust te pakken. Je leert wat energie brengt en energie opslurpt, zodat je in de toekomst beter omgaat met prikkels en in contact blijft staan met je gevoelens. Als je ook weer vol energie in het leven wil staan, maak je bij mij een afspraak om jouw eerste training in te plannen.

Wil je weten wat ik voor jou zou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op, dan plannen we een gratis intakegesprek.

Ontdek mijn individuele training voor een leven vol energie

Voel je je weleens overweldigd door alle drukte in je dagelijkse sleur? Doe je veel voor anderen, maar sta je nauwelijks stil bij je eigen behoefte aan rust? In mijn individuele training leer je op mijn locatie in Oldenzaal hoe je weer vol energie in het leven staat. Je leert dichter bij je gevoel staan, zodat je het sneller herkent als je overprikkeld raakt. Ook leer je je grenzen uitspreken naar anderen en leer je wat energie brengt en vreet, zodat je makkelijker je energie over de dag verdeelt. Ontdek mijn coachingpakket en leer jezelf écht kennen, zodat je vol energie én zelfvertrouwen de toekomst tegemoet gaat.

Mijn missie is om sensitieve mensen die uit balans zijn weer in hun kracht te zetten!

- Femke Bodde

Plan een kennismakingsgesprek in en ontdek mijn unieke werkwijze

Wil je ook mijn training leven vol energie volgen bij BeeBlij in Oldenzaal? Plan dan een eerste kennismakingsgesprek in en laat je verrassen door mijn verhaal en unieke methode. Ik ben telefonisch bereikbaar via 06-302 64 614 of per e-mail via femkebodde@beeblij.nl.

Femke Bodde - BeeBlij