fbpx

Kosteloos intakegesprek

Persoonlijke aandacht

Zowel fysiek als online

Training voor een leven vol zelfvertrouwen

Bij BeeBlij geef ik je training voor een leven vol zelfvertrouwen op een prachtige locatie in Oldenzaal, gelegen in Twente. Cijfer je jezelf regelmatig weg? Vind je het moeilijk om nee te zeggen? Vind je jezelf niet zoveel waard als een ander? Ga dan de uitdaging aan met jezelf en kom langs in mijn praktijk in Twente voor een training om weer vol zelfvertrouwen in het leven te staan.

Wil je weten wat ik voor jou zou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op, dan plannen we een gratis intakegesprek.

Volg een training in mijn praktijk voor een leven vol zelfvertrouwen

Tijdens een training in Twente help ik je te realiseren wat je waard bent en leer je jezelf te accepteren voor een leven vol zelfvertrouwen. Je krijgt inzicht in je eigen gedrag en handelen en leert zien wie je bent en vooral wat je waard bent. Ik reik je tools en oefeningen aan die je eenvoudig in je dagelijks leven toepast, zodat je jezelf niet meer wegcijfert voor anderen en altijd in je kracht blijft staan. De training voor een leven vol zelfvertrouwen geef ik op mijn locatie in Twente, maar het is ook mogelijk om online sessies voor coaching in te plannen.

Mijn missie is om sensitieve mensen die uit balans zijn weer in hun kracht te zetten!

Maak kennis met me in een eerste intakegesprek

Wil je mijn training volgen in mijn praktijk in Twente zodat jij kunt genieten van een leven vol zelfvertrouwen? Ik maak graag kennis met je in een vrijblijvend en kosteloos, online intakegesprek of in mijn praktijk in Oldenzaal. Als dat voor ons allebei goed voelt, starten we met de individuele sessies. Voor vragen of meer informatie over mij neem je contact met me op. Ik ben te bereiken via 06-302 64 614 of via femkebodde@beeblij.nl.

Femke Bodde - BeeBlij

Wil je een leven vol rust en zelfvertrouwen creëren?

Neem contact met me op voor een vrijblijvend intakegesprek.