fbpx

Kosteloos intakegesprek

Persoonlijke aandacht

Zowel fysiek als online

Training voor zelfacceptatie in Oldenzaal

Voor een training in zelfacceptatie bezoek je mijn praktijk in Oldenzaal (Overijssel). Wil je meer zelfvertrouwen en eigenwaarde, maar weet je niet hoe je jezelf moet veranderen? Of heb je vaak het idee dat je een ander altijd boven je eigen geluk stelt? Bij mijn praktijk BeeBlij leer ik je verschillende tools en oefeningen, zodat je met meer vertrouwen en geluk in het leven staat. Ga de uitdaging aan met jezelf tijdens mijn training voor zelfacceptatie op een prachtige locatie in Oldenzaal in Overijssel.

Wil je weten wat ik voor jou zou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op, dan plannen we een gratis intakegesprek.

Een training voor zelfacceptatie bij mijn praktijk in Oldenzaal

Voordat we starten met de een-op-eensessies voor persoonlijke groei plannen we een eerste intakegesprek. Dit is een vrijblijvend en kosteloos gesprek. Tijdens dit gesprek in mijn praktijk in Oldenzaal in Overijssel kijk ik wat ik voor je kan betekenen in mijn training voor zelfacceptatie en ontdek jij of mijn werkwijze goed voelt. Vervolgens gaan we aan de slag in individuele sessies online of in mijn praktijk. Ik leer je omgaan met je hooggevoeligheid en geef je oefeningen mee die je in je dagelijks leven toepast. Je leert zo je energie beter te verdelen, in verbinding te staan met je gevoel en jezelf te accepteren.

Mijn missie is om sensitieve mensen die uit balans zijn weer in hun kracht te zetten!

- Femke Bodde

Neem contact met me op en ontdek mijn unieke werkwijze

Wil je meer weten over mijn training voor zelfacceptatie in Oldenzaal (Overijssel) of ben je benieuwd naar mijn verhaal en andere cursussen, zoals mijn dansworkshop? Neem dan contact met me op. Je belt naar 06-302 64 614 of stuurt een e-mail naar femkebodde@beeblij.nl. Ik maak graag kennis met je en help je met veel passie om meer zelfvertrouwen te krijgen!

Femke Bodde - BeeBlij

Wil je een leven vol rust en zelfvertrouwen creëren?

Neem contact met me op voor een vrijblijvend intakegesprek.